Kwakman ziet twee mogelijke opvolgers voor Hyballa bij NAC Breda

NAC Breda lijkt al snel een opvolger voor de ontslagen Peter Hyballa te presenteren. Kees Kwakman, oud-speler van de Parel van het Zuiden, ziet twee potentiële kandidaten.

NAC heeft aangegeven dat het geen weken gaat duren voordat er een opvolger voor Hyballa komt. Daarmee lijkt de club al opvolgers in beeld te hebben. De eerste naam die bij Kwakman te binnen schiet is Ton Lokhoff.

"Die gaat het denk ik zelf niet doen. Hij heeft wel de papieren, dus hij zou het kunnen doen, maar ik denk niet dat hij er voor openstaat", zegt Kwakman bij Voetbalpraat op ESPN. Ook Hyballa's assistent Rogier Molhoek is een optie volgens de oud-speler. "Hij heeft het vorig jaar ook al een tijdje gedaan."

Kwakman vond het niet geheel raar dat Hyballa ontslagen werd. "Als je leest wat er allemaal is gebeurd. Hoe hij zich gedroeg op de werkvloer, dat is geen normale werksfeer", meent de analist. "Al met al is het best zielig voor Hyballa, want hij kan zich blijkbaar niet in toom houden. Hij krijgt het niet voor elkaar om dat goed te krijgen, dat is best wel treurig."

Lees meer:
0 reacties