Lurling trots na promotie: "Ik mag het niet zeggen, maar..."

Anthony Lurling
Anthony Lurling Foto: © Pro Shots

Anthony Lurling is trots dat NAC volgend jaar weer in de Eredivisie voetbalt. Het clubicoon van de club uit Breda is lyrisch over de supporters. 

Het leek zondagavond helemaal mis te gaan toen het 4-0 voor Excelsior stond, maar een goal van Casper Staring zorgde ervoor dat NAC het tweeluik won. "Ik mag het niet zeggen, maar ik vond het echt tering spannend vandaag", reageert Lurling na afloop bij Omroep Brabant. De voormalig profvoetballer genoot enorm van het feest. "Ik heb play-offs gespeeld om Europees voetbal, die wonnen we. Toen hadden we ook een huldiging in de stad en in het stadion, maar deze ontlading is groter dan die wij hadden."

De 47-jarige oud-middenvelder gunt het zijn oude club van harte. "Ik heb 25 jaar mogen voetballen, maar ik heb nooit zulke supporters meegemaakt. Dat was iedere thuiswedstrijd fijn om te spelen", legt hij uit. "Als je in een slechte periode, waar NAC in heeft gezeten, iedere thuiswedstrijd zestien- tot negentienduizend mensen op de tribune hebt. Vooral voor die supporters vind ik het geweldig dat ze gepromoveerd zijn."

Lees meer:
0 reacties