Lurling vertrekt bij NAC: "Ik ga niet weg omdat ik per se weg wilde"

Anthony Lurling
Anthony Lurling Foto: © Pro Shots

Anthony Lurling gaat NAC Breda verlaten. De oud-aanvaller keert terug naar zijn oude liefde FC Den Bosch, waar hij de komende twee jaar gaat werken in de jeugdopleiding en trainer zal worden bij de Onder 16. Bij NAC Breda kwam Lurling in het seizoen 2020-2021 terug als assistent-trainer en spitsentrainer.

"In die regio werken, heeft voor mij buiten sportieve uitdagingen ook een praktisch voordeel. Ik rijd in vijf minuten naar het stadion van Den Bosch", zegt Lurling op de clubsite van NAC Breda. "Ik ga niet weg omdat ik per se weg wilde bij NAC, helemaal niet zelfs. Maar de aanbieding van Den Bosch kwam snel, en ik besloot er op in te gaan."

De oud-aanvaller debuteerde bij FC Den Bosch in het betaald voetbal, in de periode dat ook Ruud van Nistelrooij daar speelde. "Dat was een mooie tijd, waarin ik me hechtte aan die club. Zoals ik me ook bij NAC erg thuis heb gevoeld. Wie weet kruisen onze wegen elkaar wel weer eens. Ik blijf in ieder geval wel lid van Oud NAC, speel ik af en toe nog in het geelzwart", aldus Lurling.

Lees meer:
0 reacties