Maaskant tipt NAC: "Ik zou dat een hele logische keuze vinden"

Robert Maaskant
Robert Maaskant Foto: © Pro Shots

Robert Maaskant is verrast door het ontslag van Peter Hyballa bij NAC Breda. De oud-trainer van NAC Breda had het nieuws niet aan zien komen.

"Dat hij ergens in dit seizoen zou worden ontslagen had ik wel verwacht, maar na twee verloren wedstrijden nog niet", vertelt Maaskant bij ESPN. "Ik kan mij bijna niet anders voorstellen dat er incidenten hebben plaatsgevonden. Voetbalinhoudelijk past hij juist uitstekend bij de club."

Maaskant ziet dat NAC Breda maar liefst twaalf verschillende trainers in de afgelopen acht jaar heeft gehad. "Het is een wegwerpproduct geworden. Ik vind het absurd dat er zoveel trainers worden ontslagen", aldus de oud-trainer, die zijn pupil Rob Penders een goede kandidaat zou vinden als opvolger van Hyballa.

"Ik zou dat een hele logische keuze vinden. NAC is overgenomen door een aantal supporters en die willen graag een Bredaas gezicht hebben. Rob Penders is natuurlijk het gezicht van NAC", besluit Maaskant. Penders is momenteel assistent-trainer bij FC Utrecht en stond na het ontslag van Michael Silberbauer één duel als eindverantwoordelijke voor de groep. Inmiddels heeft Ron Jans het stokje in de Domstad overgenomen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties