Martin Koscelnik bedankt supporters: "Ze zijn next level crazy"

Martin Koscelnik viert goal
Martin Koscelnik viert goal Foto: © Pro Shots

Martin Koscelnik kijkt zijn ogen uit tijdens zijn debuutseizoen voor NAC. Dinsdagavond won de club uit Breda met 6-2 van Excelsior. 

Koscelnik kwam in de rust van de play-off-finale in de ploeg. "Tijdens mijn warming-up schreeuwden supporters mijn naam en klapten hun handen stuk. Dat doet veel met een speler. Daar wil ik ze voor bedanken, want in zulke omstandigheden kan je bijna niet slecht spelen", vertelt de Slowaak aan BN DeStem. Een kwartier voor tijd maakte hij zelf de 4-2. "Dit doelpunt voelt als een mooie bonus voor mij. Zo blij dat ik op deze wijze mijn steentje kan bijdragen.”

Daarna konden de supporters in het Rat Verlegh Stadion nog twee doelpunten vieren. De van Rapid Wien overgekomen verdediger genoot met volle teugen. "Daar komen gemiddeld rond de twintigduizend toeschouwers, vergelijkbaar met NAC. Maar de supporters hier in Breda zijn next level crazy. Elke wedstrijd is het genieten", meent hij. "Zelfs als ik op de bank zit. Je hoort ze iedere seconde van de wedstrijd. Tijdens de play-offs spelen wij standaard met twaalf, dankzij het publiek. Zij zijn een niet te onderschatten factor in dit succes.”

Lees meer:
0 reacties