Meijers tekent nieuw contract bij NAC: ''Hij heeft grote stappen gemaakt''

Bart Meijers heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij NAC Breda. De twintigjarige verdediger ligt nu nog twee jaar vast. De verbintenis bevat een optie voor nog een jaar.

Meijers brak afgelopen seizoen door in het eerste elftal. De talentvolle verdediger kreeg onder Stijn Vreven zijn eerste basisplaats en was al snel niet meer weg te denken bij NAC Breda, waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie. Meijers kwam in totaal dertien duels in actie.

"Bart heeft het afgelopen jaar grote stappen gemaakt in zijn ontwikkeling", reageert technisch directeur Hans Smulders op de officiële website van NAC Breda. "Hij kreeg de kans om zich te bewijzen en heeft die kans met beide handen aangegrepen. Daarmee heeft hij een uitstekende indruk achter gelaten."

Smulders hoopt dat Meijers ook volgend seizoen een belangrijke rol kan vervullen. "Nu is het zaak voor hem om die ontwikkeling door te zetten en door te groeien naar een vaste waarde voor NAC op eredivisieniveau. We zijn erg blij dat een jeugdspeler zich op deze wijze manifesteert en we een jongen uit de regio langer aan ons kunnen binden", aldus Smulders.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties