NAC Breda biedt supporters kans om finale te bekijken vanaf P5

NAC Breda-fans in het Rat Verlegh Stadion
NAC Breda-fans in het Rat Verlegh Stadion Foto: © BSR Agency

NAC Breda stuntte afgelopen dinsdag tegen Excelsior. Zondag wacht de return, waarin NAC promotie naar de Eredivisie veilig kan stellen. Supporters die niet mee afreizen naar Rotterdam kunnen het duel vanaf P5, achter het Rat Verlegh Stadion, bekijken.

Op de parkeerplaats komen grote schermen te staan waarop de wedstrijd uitgezonden wordt. Daarnaast wordt er voor een mooi programma gezorgd rond de wedstrijd. Het terrein zal vanaf 15:00 uur geopend zijn, zo meldt NAC.

De kaartverkoop voor dit evenement start voor de Club van 1912 en seizoenkaarthouders op donderdag 30 mei om 12:00 uur. Zij kunnen tot vrijdag 31 mei 12:00 uur één kaart per relatienummer aanschaffen. Vanaf vrijdag 12:00 uur start de vrije verkoop en kunnen leden van de Club van 1912 en seizoenkaarthouders ook extra tickets aanschaffen tot een maximum van vier tickets. De Club van 1912 en seizoenkaarthouders betalen voor hun 'eeste' kaart €5,-. Kaarten in de vrije verkoop, en daarmee ook de mogelijke extra tickets voor de Club van 1912 en seizoenkaarthouders, kosten €10,- per stuk. 

Heb jij bij NAC een mindervalide kaart en wil jij er bij zijn op P5? Neem dan contact op via ticketing@nac.nl

Mocht NAC promotie af weten te dwingen in Rotterdam komen de spelers na afloop van de wedstrijd naar P5. Supporters die geen kaart hebben weten te bemachtigen om de wedstrijd te kijken op P5 hebben wel de mogelijkheid de mogelijke huldiging bij te wonen. Vanaf 21:00 uur gaan de poorten open en is er vrije toegang. Let wel; vol=vol. 

In het geval van een positieve afloop vindt een dag later (maandag 3 juni) nog een moment op de Grote Markt plaats. Hier zal het officiële moment om 16:00 uur starten. Meer informatie hieromtrent volgt op een later moment.

Lees meer:
0 reacties