NAC Breda haalt weer twee speelsters binnen: "Let's do this"

Richard Mank
Richard Mank Foto: © BSR Agency

NAC Breda heeft zich voor komend seizoen versterkt met Lynn Verhoeff en Djenna de Jong. Dat meldt NAC op haar website. Eerder werden Fleur Mol en Kim Hendriks gestrikt.

Met Verhoef halen de Bredanaars een linksbenige verdediger binnen met een lengte van 1 meter en 86 centimeter. Ze komt over van Jong ADO Den Haag waar ze zich als talentvolle speler heeft ontwikkeld tot vaste basiskracht. Verhoef is een sterke verdediger die kan meevoetballen.

De verdediger is naar eigen zeggen erg gemotiveerd om voor NAC te gaan spelen. "Ik werd met warmte ontvangen bij NAC Breda en ik ben enthousiast over hun plannen. Het duurde niet lang voordat ik besloot om volgend jaar voor deze geweldige club te gaan spelen. Ik kijk er echt naar uit om het NAC-shirt te dragen en het veld op te gaan", vertelt ze op de clubwebsite.

De Jong speelde eerder bij de tweede elftallen van VfL Wolfsburg en RSC Anderlecht. Zij geeft aan dat ze daar veel heeft geleerd door het spelen op hoog niveau. Ook zij kijkt er naar uit om voor NAC te gaan spelen. "Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging en zal vol trots het shirt van NAC dragen, Lets do this!", vertelt ze

Lees meer:
0 reacties