NAC Breda haalt vijf nieuwe spelers: "Ik kan niet wachten"

July Schneijderberg
July Schneijderberg Foto: © Orange Pictures

Het vrouwenelftal van NAC Breda begint steeds meer vorm te krijgen. Vrijdag werden er weer vijf nieuwe spelers gepresenteerd via de officiële kanalen.

Een van hen is de 19-jarige verdediger Sarina Heijblom en zij komt over van Jong Feyenoord. Ze is blij dat NAC haar deze kans gunt en haar talent herkent. “Ik kijk ernaar uit om mijn beste kant te laten zien en met dit geweldige team het hoogst haalbare te bereiken. Ik wil mezelf hier verder ontwikkelen en hard werken om mijn doelen te bereiken.”

Van Saestum MO-20 komt de 17-jarige middenvelder Merle Zieleman over naar NAC. Zij is blij en trots. “Ik ga mij meer dan 100% inzetten om NAC op het hoogste niveau te laten meespelen. Ik heb er super veel zin in en kijk ernaar uit om te beginnen!”

Van Jong PSV is vleugelspeler Cacharel Promes overgekomen en heeft dezelfde gevoelens. “Ik ben super blij en vereerd dat ik bij NAC de kans krijg om me verder te ontwikkelen als speler en persoon. Zelf kijk ik heel erg uit naar het nieuwe avontuur en ben ik ervan overtuigd dat we mooie successen kunnen behalen met het team.” Vanaf Feyenoord komt aanvaller July Schneijderberg die ook trots is. “Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor het vertrouwen dat is uitgesproken en kijk er echt naar uit om in het geel-zwart te mogen spelen."

Tot slot komt er ook nog een spits en dat is Kamar Laamouz van Excelsior. Ook zij is blij met deze kans. “Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb. Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te maken van dit team en samen te strijden voor mooie overwinningen”, aldus de centrumaanvaller.

Lees meer:
0 reacties