NAC Breda heeft nieuwe technisch directeur binnen: "Een aderlating"

Rat Verlegh Stadion
Rat Verlegh Stadion Foto: © Pro Shots

Peter Maas verlaat SC Heerenveen en wordt binnenkort als technisch directeur van NAC Breda gepresenteerd. De Friese club moet hierdoor op zoek naar een nieuwe hoofd scouting.

En dat is een gemis voor SC Heerenveen, zo denkt journalist Sander de Vries van de Leeuwarder Courant. "Vertrek van Peter Maas is aderlating voor SC Heerenveen. Hij was een drijvende kracht achter de komst van veel spelers in de winterstop van vorig seizoen. En in het verlengde daarvan: een strijdbaar elftal en een herwonnen positief sentiment binnen en rondom de club", schrijft De Vries op Twitter.

Anderhalf jaar geleden stapte Maas nog over van de Brabanders naar de Friezen. Hij was eerder als internationaal scout actief voor SC Heerenveen tussen 2014 en 2019. Maas keert nu dus terug naar NAC Breda, waar hij de technisch eindverantwoordelijke van de club wordt.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties