'NAC Breda toont concrete interesse in 24-jarige Poolse aanvaller'

Kacper Kostorz
Kacper Kostorz Foto: © BSR Agency

NAC Breda heeft concrete belangstelling voor Kacper Kostorz, zo weet Transferwatch.nl te melden. De 24-jarige spits staat onder contract bij Pgon Szczecin, maar werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Den Bosch.

Daar maakte hij een goede indruk. Kostorz speelde 38 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij zestien doelpunten maakte en zes assists gaf. FC Den Bosch had een optie tot koop, maar deze werd niet gelicht. NAC Breda hoopt nu toe te slaan. De spits zou bovenaan het lijstje staan van NAC en trainer Carl Hoefkens. Hij zal daarbij vast en zeker informatie hebben gekregen van Tomasz Kaczmarek. De 39-jarige Poolse trainer was afgelopen seizoen actief bij FC Den Bosch en is nu de rechterhand van Hoefkens.

NAC is naar verluidt volop in gesprek om Kostorz aan te trekken. De onderhandelingen vinden plaats tussen alle partijen. De Parel van het Zuiden wist zich eerder te versterken met Daniel Bielica. De Poolse doelman werd transfervrij overgenomen van Górnik Zabrze. NAC is ook nog altijd bezig met de komst van Mats Seuntjens. Volgens eerdergenoemd medium zit er echter een verschil in vraag en aanbod.

Lees meer:
0 reacties