NAC Breda versterkt zich met middenvelder: "Daar wil ik graag in mee"

Casper Staring
Casper Staring Foto: © Orange Pictures

Casper Staring vertrekt per direct bij FC Twente. De middenvelder tekent een 3,5 jarig contract bij Keuken Kampioen Divisie-club NAC Breda.

Staring had bij FC Twente nog een contract tot 30 juni 2023, met een optie voor nog een jaar. De 21-jarige middenvelder tekent nu dus bij NAC. Op de clubsite van de Brabanders reageert Staring: "Ik ben een controlerende middenvelder. Voor de club NAC hoefde ik niet overtuigd te worden."

"Daar wil je graag voor spelen. Uit de gesprekken bleek dat de club hogerop wil en daar wil ik graag in mee", zo besluit Staring. Op 11-jarige leeftijd maakte de middenvelder de overstap naar de jeugdopleiding van FC Twente. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding. Hij debuteerde op 27 oktober 2020 in de TOTO KNVB Beker tegen De Graafschap, waarin hij zelfs scoorde.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties