NAC Breda wil nieuwe spits: ''Daarachter zit dan Richelor Sprangers''

NAC Breda is nog altijd op zoek naar een aanvallende versterking. Dat die zoektocht niet makkelijk is, geeft ook coach Stijn Vreven toe voor de camera van Omroep Brabant. Hij zal creatief moeten zijn om aanvallend weerbaar genoeg te zijn voor de eredivisie.

“We hebben Thierry Ambrose natuurlijk, onze eerste spits”, geeft de coach aan. “Daarachter zit dan Richelor Sprangers die echt een beloftevolle speler is. Maar ik probeer ondertussen ook, en dat is me niet slecht bevallen in de finale tegen NEC met Thomas Agyepong, een beetje creatief te zijn.”

Creativiteit is dus het toverwoord. “Als je kwantiteit niet heel hoog is, wat ook normaal is voor een ploeg als NAC Breda, probeer je ook creatief te zijn. Maar we zijn absoluut nog wel zoekende naar een spits erbij ja”, aldus Vreven, die aangeeft dat gewenste versterkingen niet altijd haalbaar zijn. “We hebben een aantal spelers op het oog gehad, dat is niet doorgegaan. Op dit moment zit er niet echt een speler in de pijplijn die wij morgen kunnen gaan voorstellen.”

NAC zoekt alleen nog een extra spits en das best lastig: 'Als kwantiteit er niet is, moeten we creatief zijn', zegt coach Vreven. #NACpraat pic.twitter.com/CunL68mFM5

— ronaldomroepbrabant (@ronaldbrabant) 10 augustus 2017
Lees meer:
0 reacties