NAC presenteert nieuwe hoofdtrainer: "Tot in België gewaardeerd"

Carl Hoefkens
Carl Hoefkens Foto: © BSR Agency

NAC heeft Carl Hoefkens gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. De oud-trainer van Club Brugge en Standard Luik tekent voor drie seizoenen bij de net gepromoveerde club uit Breda. 

NAC was al een tijdje bezig met het vinden van een opvolger van Jean-Paul van Gastel, die eerder dit seizoen al aangaf te vertrekken in de zomer. "Ik tekende nog vóór de promotie. Deze club, het Avondje NAC dat tot in België hevig gewaardeerd wordt, al die toeschouwers, de emotie, de druk, de ambitie om op het hoogste plan te willen gaan spelen; dat alles zag ik als een uitnodiging", vertelt Hoefkens op de clubkanalen van NAC.

"Hier ga ik me thuis voelen, zeker weten. Daar kwam de promotie nog eens bij. Ik ben bewust weggebleven bij de wedstrijden, maar heb ze voor de televisie als direct betrokkene intens beleefd", besluit de 45-jarige Belgische oefenmeester, die heeft genoten van het promotiefeest. "Een bevestiging van mijn gedachten na het eerste gesprek met de mensen van NAC. Die passie, dat ‘wij tegen de rest’. Daar wil ik bij horen. De rest van het hele ‘verhaal NAC’ gaan we vanaf nu samen schrijven."

Lees meer:
0 reacties