'NAC-revelatie mogelijk langer in Breda': "Die kans is aanwezig"

Aimé Omgba
Aimé Omgba Foto: © Pro Shots

NAC is dichtbij de Eredivisie en dat kan gevolgen hebben voor de toekomst van middenvelder Aimé Omgba. Als de Brabanders promoveren staat hij er namelijk wel voor open om langer te blijven in Breda, zo vertelt hij in gesprek met BN De Stem

De technicus werd in de wandelangen al gelinkt aan AZ, Anderlecht en vooral OH Leuven. Zelf sluit hij een langer verblijf in Breda echter niet uit, zeker niet als NAC weet te promoveren. "Die kans is dan zeker aanwezig ja", beaamt hij.

"We hebben een goede uitgangspositie gecreëerd om naar de Eredivisie te gaan", gaat de middenvelder, die geniet van de play-offs, verder. "Met dank aan het publiek. Ze duwen ons naar de goal. Dat is echt geweldig. Ze zijn meer dan een twaalfde man voor ons. Altijd als we achter staan of minder in de wedstrijd zitten, duwen ze ons naar voren. Dan krijg je een gevoel dat je nog harder wil gaan, zeker ook voor deze supporters. Dat is onbeschrijfelijk. Wij zijn hen heel dankbaar."

"We pieken op het juiste moment. Blijkbaar heeft het zo moeten zijn. We weten niet precies waar het aan ligt. Dat de kwaliteit altijd aanwezig is geweest, dat heb je soms teruggezien in wedstrijden. Nu komt alles eruit", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties