NAC schakelt hulp magnetiseur in die 'negatieve energie neutraliseert'

Rat Verlegh Stadion
Rat Verlegh Stadion Foto: © BSR Agency

NAC Breda heeft de hulp ingeschakeld van een magnetiseur. Jan Boeren gaat de uitdaging aan om de negatieve energie rond de selectie van de Brabanders 'te neutraliseren'. Het is al de derde keer dat NAC hulp gaat krijgen van Boeren.

In het seizoen 2002-2003 en tussen 2006 en 2008 hielp de 64-jarige akkerbouwer NAC al. Boeren is supporter van de club uit Breda en verricht zijn werkzaamheden op vrijwillige basis. Hij zal onder meer twee tot drie keer per week aanwezig zijn op het trainingscomplex van NAC.

Boeren denkt dat ieder mens een energieveld om zich heen heeft. "Mensen die last hebben van negatieve energie, probeert hij met behulp van eigen technieken te helpen en meer in balans te brengen", schrijft BN DeStem. Het aanhoudende blessureleed in de selectie van NAC wordt genoemd als één van de redenen om Boeren weer op te roepen.

Op het trainingscomplex en in het stadion van NAC zijn door Boeren kastjes geplaatst om de 'negatieve energie te neutraliseren'. De magnetiseur is via teammanager John Karelse weer terug bij NAC Breda. Trainer Jean-Paul van Gastel is akkoord gegaan met de diensten van Boeren.

Lees meer:
0 reacties