NAC spreekt doelstelling volgend seizoen uit: "Willen we zien"

NAC Breda-fans in het Rat Verlegh Stadion
NAC Breda-fans in het Rat Verlegh Stadion Foto: © BSR Agency

NAC Breda mag zich volgend seizoen weer laten zien in de Eredivisie. De doelstelling van de club uit Breda is logischerwijs handhaving. 

Peter Maas hoopt dat NAC ook op het hoogste niveau, en met nieuwe trainer Carl Hoefkens, het aanvallende gepassioneerde voetbal kan spelen. "Dat zal blijken. Het agressieve en gedurfde zit hem vooral in de forechecking. Het verdedigen moet naar voren zijn. Of we nu voor de titel spelen in de eerste divisie of tegen degradatie in de eredivisie", legt de technisch directeur uit bij BN DeStem. "Dan is wat wij als beleidsmakers van NAC en zeker ook de supporters willen zien."

De ploeg van Hoefkens moet op zijn minst lef en strijd tonen. "Dat wordt gewaardeerd. Dat kan door alles af te jagen tot en met de keeper, maar dat kan ook door op eigen helft alles af te jagen", aldus td Maas. "Als er maar druk op de bal is. Wat je naar voren kunt doen aan de bal heeft vaak met de intrinsieke kwaliteiten van spelers te maken. We streven ernaar om die binnenboord te halen."

Lees meer:
0 reacties