NAC strikt Gerbrands: "Ervaren welke potentie in Breda aanwezig is"

Toon Gerbrands
Toon Gerbrands Foto: © Pro Shots

NAC heeft Toon Gerbrands weten te strikken als extern adviseur. Gerbrands nam deze zomer afscheid als algemeen directeur van PSV. In Eindhoven heeft hij deze functie acht jaar uitgevoerd. Bij NAC zal de rol van Gerbrands adviserend en strategisch van aard zijn.

Voor NAC zal Gerbrands als zelfstandig adviseur op de achtergrond zijn werk gaan doen. "We zijn trots dat we deze samenwerking kunnen aangaan, omdat we beseffen dat het neerzetten van een goed geleide voetbalorganisatie zeer specialistische kennis en kunde vereist,” stelt Sebastian Verkuilen namens NAC. “Toon had meerdere aanbiedingen uit Nederland en het buitenland, maar hij heeft na grondige gesprekken met betrokkenen de keuze gemaakt om bij ons aan de slag te gaan.”

Toon Gerbrands: “Er is de laatste maanden veel op mijn pad gekomen. Ik heb ervoor gekozen om mijn expertise in topsport uitsluitend als adviseur in te zetten. De nieuwe aandeelhouders van NAC hebben mij benaderd voor zo’n ondersteunende rol. Na veel gesprekken heb ik ervaren welke potentie in Breda aanwezig is om een fundament te bouwen en hoe ik daarbij kan helpen. Daar zijn wij samen uitgekomen. Het bouwen van dit fundament en het bijbehorende prestatieklimaat kost tijd, maar het is wel de basis van een stabiele club.”

Lees meer:
0 reacties