NAC-supporters worden gek: "Haugen wordt de nieuwe Dessers!"

De fans van NAC Breda
De fans van NAC Breda Foto: © BSR Agency

De supporters van NAC Breda weten het zeker: de club gaat promoveren. NAC rekende in de halve finale af met FC Emmen, nu wacht Excelsior in de finale.

Niek was voorafgaand aan het duel met FC Emmen 'súperzenuwachtig', zo vertelt hij aan BN DeStem. Samen met zijn vrienden Zep, Simen en Koen keek hij in Dok19 naar de wedstrijd. "Haugen wordt de nieuwe Cyriel Dessers, let maar op", weten zij zeker.

De mannen zagen 'hun' NAC wel goed wegkomen. Dominik Janosek had eigenlijk rood moeten krijgen, maar kwam weg met een gele prent. "Heerlijk, want dat was natuurlijk dieprood. Als het andersom was geweest, was ik echt zwaar pissig geweest", zegt Niek. En nu? "Nu zijn we gepromoveerd. Dit elftal was dit hele jaar zo vreselijk slecht. Het was zo’n vreselijk rotseizoen. En nu staat het ineens. Is er passie en strijd, is het gewoon goed."

"En als we voor dinsdag kaarten kunnen bemachtigen, gaan we. En anders wordt het P5, net als zeven jaar geleden. Dat was voor ons het mooiste NAC-moment ooit", aldus de vrienden.

Lees meer:
0 reacties