NAC-talent teruggezet naar jeugdopleiding na Snapchat bericht

Ezechiel Banzuzi
Ezechiel Banzuzi Foto: © Pro Shots

Afgelopen weekend slingerde NAC Breda-talent Ezechiel Banzuzi de veelbesproken Snap de wereld in over zijn 'laatste' wedstrijd in Bredase dienst. Deze gebeurtenis krijgt dus een staartje.

NAC liet eerder weten dat het eerst in gesprek gaat met Ezechiel Banzuzi, voordat het beslist of de speler gestraft wordt, zo weet BN DeStem te melden. De contractloze jeugdspeler liet vlak voor de wedstrijd NAC - FC Eindhoven, wat in 0-0 eindigde, op Snapchat blijken dat hij voor de laatste keer het shirt van NAC zou aantrekken.

"Wij zijn afgelopen zaterdag erg verrast door de social media post van Ezechiel", meldt NAC. "Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de intenties hiervan. Er zal deze week een gesprek plaatsvinden waarin hij de kans krijgt om het uit te leggen. Er ligt een erg mooi contractvoorstel, maar de speler moet ook graag voor NAC willen spelen. Wanneer dit niet het geval is zullen er vanzelfsprekend consequenties zijn."

Banzuzi zou op weg zijn naar FC Utrecht. Bij de club uit de domstad zou het jonge talent bij Jong FC Utrecht moeten rijpen in de Keuken Kampioen Divisie, om vervolgens de stap naar het eerste elftal van trainer René Hake te maken.

Update:

NAC Breda heeft, naar aanleiding van de gebeurtenis afgelopen weekend, Ezechiel Banzuzi voorlopig teruggezet naar de jeugdopleiding

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties