NAC vindt eerste trainer voor vrouwenploeg: "Het is een eer"

Richard Mank
Richard Mank Foto: © Pro Shots

Richard Mank gaat met NAC Breda Vrouwen de Vrouwen Eerste Divisie in. De coach verruilt Excelsior Vrouwen na dit seizoen voor De Parel van het Zuiden. In Breda heeft Mank een tweejarig contract getekend.

Mank kondigde eerder al aan na zes seizoenen te vertrekken bij Excelsior Vrouwen. Komend seizoen staat hij dus voor de nieuwe groep van NAC Vrouwen. "Het is een eer om deze mooie uitdaging te starten. Zeker ook omdat ik de eerste hoofdtrainer van NAC Vrouwen zal worden in de geschiedenis van de club", reageert hij via de officiële kanalen.

"Voor mij is het ook erg fijn om samen te werken met Pia (manager vrouwenvoetbal Rijsdijk, red.) om bij NAC Breda Vrouwen iets moois op te bouwen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om deze uitdaging aan te gaan", aldus Mank. Ook Rijsdijk is blij met de komst van Mank. "Richard heeft aanzienlijke ervaring in het vrouwenvoetbal en beschikt over de nodige kwaliteiten. Het is voor ons een mooie stap om een trainer van eredivisieniveau binnen te halen en met hem het vrouwenvoetbal in Breda te lanceren."

Lees meer:
0 reacties