NAC Vrouwen presenteert 3 nieuwe aanwinsten: "Ben ik van overtuigd"

Een bal met het logo van NAC Breda
Een bal met het logo van NAC Breda Foto: © Pro Shots

NAC Vrouwen heeft wederom nieuwe speelsters kunnen verwelkomen. Ela Yetim, Lieve Mol en Elaine Fertoute zijn toegevoegd aan de selectie van hoofdtrainer Richard Mank.

Mol maakt de overstap van de beloften van Excelsior Vrouwen. "Ik ben enorm blij en vereerd dat ik aankomend seizoen in het shirt van NAC Breda mag gaan spelen. Ik kijk enorm uit naar het aankomende seizoen en ik ben ervan overtuigd dat we vele mooie prestaties gaan neer zetten met het team", geeft de verdedigster aan.

Fertoute verruilt BVV Barendrecht voor De Parel van het Zuiden: "Voor komend seizoen heeft NAC Breda het doel om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te brengen en de ambitie om de Eredivisie te bereiken. Met diezelfde ambitie en inzet ga ik komend seizoen een nieuw avontuur tegemoet bij NAC. Ik kijk er heel erg naar uit."

Buitenspeelster Yetim komt over van Oss'20. "Ik ben super blij en dankbaar voor de kans die ik krijg bij deze mooie en grote club. Ik ga er alles aan doen om mezelf te ontwikkelen als voetbalster en als mens. Daarbij ga ik ook zeker een steentje bijdragen aan het team."

Lees meer:
0 reacties