NAC walgt van ongeregeldheden: "Betrokkenen keihard aanpakken"

Uitvak tijdens FC Den Bosch - NAC
Uitvak tijdens FC Den Bosch - NAC Foto: © Pro Shots

NAC Breda heeft vol afschuw gereageerd op het gedrag van enkele van haar supporters tijdens de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. De club biedt excuus aan voor mishandelingen in een familievak van FC Den Bosch door zogenaamde fans van NAC.

Fans in het uitvak forceerden vrijdagavond een hek en waardoor toegang tot een familievak in het stadion van Den Bosch werd verkregen. In dit vak werden supporters van FC Den Bosch mishandeld.

"We willen benadrukken dat geen enkele vorm van vernieling en geweld geaccepteerd wordt binnen onze club. Er lijkt een trend te zijn ontstaan onder voetbalclubs, iets waar wij als collectief afstand van moeten nemen. NAC heeft de beelden van de beveiligingscamera’s in en rondom het stadion opgevraagd en zal de betrokkenen keihard aanpakken", zo meldt NAC in een statement op haar site.

"Namens de gehele club en de welwillende NAC-supporters bieden wij u onze excuses aan. Wij veroordelen dit gedrag en zullen de daders keihard aanpakken. De regie van ESPN heeft dit uit beeld gehouden, maar we kunnen onze ogen niet sluiten voor hetgeen zich hier heeft afgespeeld", zo gaat de club verder.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties