'NAC wil veld gaan verlagen en trainingslocatie verbeteren'

Rat Verlegh Stadion
Rat Verlegh Stadion Foto: © Pro Shots

NAC heeft plannen om het veld in het Rat Verlegh stadion te gaan aanpakken, zo meldt BN De Stem. Daarnaast is de club ook aan het onderzoeken of het mogelijk is om de trainingslocatie in Zundert aan te pakken.

Het veld is toe aan vervanging en daarnaast zijn er problemen met de verwarmingsinstallatie. Het plan is nu om zowel het veld te verlagen als de ondergrondse infrastructuur aan te passen. Met die veranderingen zou het ook mogelijk kunnen zijn om het stadion in te zetten voor bijvoorbeeld concerten. Hiervoor zijn momenteel te weinig veiligheidsmaatregelen voor.

Daarnaast is het vrij realistisch dat de trainingslocatie in Zundert in gebruik blijft. Hiervoor moet er wel het een en ander worden aangepakt, bijvoorbeeld het drainagesysteem in het veld. Ook is er de wens om het eerste elftal en de jeugdopleiding op één plek te huisvesten. Als dit in Zundert gaat gebeuren, moet er iets worden gedaan aan de bereikbaarheid van de locatie. Deze is momenteel praktisch onbereikbaar met het openbaar vervoer.

Lees meer:
0 reacties