Nieuwe NAC-middenvelder kende geen twijfel: "Wilde veel spelen"

Casper Staring
Casper Staring Foto: © Pro Shots

Casper Staring verruilde begin januari FC Twente voor NAC Breda en speelde inmiddels al twee keer voor de Bredanaars. In gesprek met BN/De Stem laat de middenvelder weten niet te hebben getwijfeld toen NAC zich meldde.

"Ik wilde al wat langer veel spelen. NAC stond op de lijst waar ik graag heen wilde gaan. Dan is de keuze snel gemaakt.” Ondanks de huidige status van grijze muis in de eerste divisie. ,,NAC is een club die daar niet thuishoort. De mensen willen omhoog en die plannen die ik gehoord heb, spreken mij aan.”

De middenvelder die twaalf wedstrijden voor FC Twente speelde voelde ook het vertrouwen door technisch directeur Peter Maas, die pas 1 februari overkomt van SC Heerenveen. "Met FC Twente speelden we de afgelopen twee jaar gemiddeld ongeveer zes keer per seizoen tegen Heerenveen. Met het eerste, de beloften en in oefenwedstrijden. Peter volgt mij al vanaf de hogere jeugd en heeft mij vaak zien spelen.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in NAC Breda komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op NAC Breda (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties