Homepage » Bestuur & beleid » Twee nieuwe voordrachten RvC: ''Zeer tevreden''

Twee nieuwe voordrachten RvC: ''Zeer tevreden''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Twee nieuwe voordrachten RvC: ''Zeer tevreden''

Het lijkt erop dat de Raad van Commissarissen(RvC) bij NAC binnenkort weer compleet is. Afgelopen jaar vertrokken er drie leden van de RvC en achter de schermen is de Brabantse club druk bezig geweest met zoeken naar twee vervangers. Inmiddels zijn Sepp de Roover en Robert Coppens voorgedragen.

De club maakt op haar eigen website bekend dat de twee tijdens de eerstkomende aandeelhoudersvergadering officieel worden aangesteld. Hoewel De Roover en Coppens nog niet officieel benoemd zijn, worden ze op dit moment wel al ingewerkt.

In een jaar tijd vertrokken John Peek, Bernard Kin én Cecile Koekkoek uit de RvC. Er werd besloten op zoek te gaan naar slechts twee vervangers waarbij vooral een combinatie van bestuurlijke ervaring en verjonging van de RvC van belang was. Dat is nu dus gelukpt met Sepp de Roover die de portefeuille Voetbal Zaken krijgt en Robert Coppens die met Strategische Zaken aan de slag gaat.

Voorzitter Joost Gielen is erg blij met de twee: "We zijn zeer tevreden dat we Sepp en Robert na een aantal gesprekken bereid hebben gevonden hun bijdrage te leveren aan de doelstellingen die we de komende jaren met NAC willen realiseren. Beide heren vullen elkaar en de overige RvC-leden in onze ogen perfect aan. Robert is een doorgewinterde bestuurder en gewend te werken in een aandeelhoudersstructuur in een Brabants familiebedrijf. Sepp zorgt op zijn beurt juis voor de gewenste verjonging, waarmee hij de RvC van nieuwe inzichten en impulsen kan voorzien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!