Vreven wilde 'niet meer enkel spelen voor behoud': ''NAC denkt aan kleinere stapjes''

Stijn Vreven is van mening dat NAC Breda grote risico's heeft genomen. De inmiddels vertrokken coach lag niet op één lijn met de directie van de Bredanaars en dus vertrok hij met gemengde gevoelens.

"Ik wilde graag door, als er aan een aantal zaken werd voldaan", zegt de coach in Voetbal International. "Geen moeilijke dingen, over geld hebben we het bijvoorbeeld helemaal niet gehad. Maar ik wilde komend seizoen sportief wel een echte stap zetten. Niet meer enkel spelen voor behoud. Ik denk dat dit na de promotie en de handhaving had gekund. NAC denkt aan kleinere stapjes."

Vreven vindt dat zijn eisen realistich waren. "Ik vind het jammer dat ik kennelijk niet heb bewerkstelligd dat ik kan eisen: En nu gaan we die kant op. Ik dacht dat me dat wel was gelukt." Hij benadrukt dat het hem niet zozeer om een groter budget te doen was, al wilde hij wel meer ervaring. "Achteraf kun je zeggen: eind goed, al goed. Maar we hebben wel met vuur gespeeld, zeker weten. Als we waren gedegradeerd, was de club terug bij af geweest."

Lees meer:
0 reacties