Van Hooijdonk gepolst: ''Ik ben bereid om NAC te helpen vanaf nu''

Pierre van Hooijdonk staat open voor een avontuur als technisch manager van NAC Breda. De voormalig spits voerde al enkele gesprekken met de zoekende club.

"Ik ben er nog niet uit", laat Van Hooijdonk weten bij Studio Voetbal. "Ik ben wel gepolst en ik wil NAC ook wel helpen, maar we moeten nog uitvinden in wat voor hoedanigheid. Er zijn verschillende opties. Ik sluit het zeker niet uit, maar ik kan er nog niks zinnigs over zeggen. Ik wil voor NAC iets betekenen in deze fase en dan gaat het mij uiteindelijk niet om de titel van de functie. Ik ben bereid om NAC te helpen vanaf nu."

Van Hooijdonk weet waar momenteel het probleem ligt. "Het belangrijkste probleem is de selectie. Het elftal heeft niet voor niets zo weinig punten gehaald. Iedereen kan zien dat er te weinig kwaliteit is om te overleven in de Eredivisie. Dat betekent dat er spelers moeten komen in de winterstop en spelers weg moeten gaan. Dat is de prioriteit. Je hebt te weinig creativiteit en te weinig goals op het veld. Dan kom je eigenlijk alleen uit bij Mitchell te Vrede. Hij en Rosheuvel hebben in vergelijking met de rest een prima start en zijn in mijn ogen de twee die een voldoende scoren. In de verdediging moet er wat gebeuren",

Lees meer:
0 reacties