NAC Breda praat met Van Hooijdonk: ''Deze week een vervolggesprek gepland''

( 0 reacties)
NAC Breda praat met Van Hooijdonk: ''Deze week een vervolggesprek gepland''

NAC Breda heeft een drukke transferperiode voor de boeg. De selectie moet namelijk op orde worden gebracht om niet te degraderen. Er zal echter eerst een technisch directeur gezocht moeten worden.

"Inmiddels hebben de voornaamste aandeelhouders gesprekken gevoerd met mogelijke technisch managers", schrijft Chris Tempelman in Voetbal International. "Eerst informeel, daarna inhoudelijker en formeler. Zoals het supporters betaamt zijn de kandidaten mensen met een NAC-hart. Ruud Brood bedankte omdat hij liever trainer wil blijven, Van Hooijdonk is bereid te luisteren."

"De rvc – waarin oud-speler en huidig autodealer Sepp De Roover zetelt voor de technische zaken – lijkt volledig buitenspel te worden gezet", vervolgt Tempelman. "Logisch misschien, maar veelzeggend. Gielen gaf bij het op non-actief stellen van td Smulders al aan dat de rvc de eigen positie zou heroverwegen. De kans dat de rvc-leden als plucheplakkers zonder invloed hun functies willen behouden lijkt steeds kleiner te worden."

Van Hooijdonk lijkt de voornaamste kandidaat om technisch directeur te worden. "Van Hooijdonk bevestigde gesprekken te hebben gevoerd. Hij luistert en maakt zijn afwegingen. Deze week staat er een vervolggesprek gepland. De inhoud en de titel van de functie zullen dan ter sprake komen", aldus Tempelman. "De ex-international wil adviezen geven en contacten aanboren, maar verantwoordelijkheid lijkt Van Hooijdonk liever niet te willen afleggen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›