''Toen besloot Gilissen dat hij zijn langste tijd had gehad in Breda''

0
''Toen besloot Gilissen dat hij zijn langste tijd had gehad in Breda''

Ruud Brood, Pierre van Hooijdonk en Mohammed Allach alle drie zijn ze benaderd voor de positie van technisch manager bij NAC Breda. Geen van allen hapte toe. Tim Gilissen, manager jeugdopleiding, wou juist wél dolgraag, maar kreeg een Bredase nul op zijn rekest. 

Gisteren werd bekend dat hij per 1 april aan de slag gaat bij Heracles Almelo. Als technisch manager. "Als blijkt dat NAC hem remt in zijn ambities besluit de 36-jarige Tim Gilissen dat hij zijn langste tijd heeft gehad in Breda", schrijft clubwatcher Yadran Blanco namens BN De Stem.

Sinds 2015 was Gilissen werkzaam bij NAC Breda. "Na bijna vier jaar merkte hij dat hij toe was aan een stap hogerop en solliciteerde intern op de functie van technisch manager als opvolger van de eind september op non-actief gezette Hans Smulders. Een gesprek met de voorzitter van de raad van commissarissen (rvc) volgde. Later kreeg Gilissen te horen dat de rvc hem te licht vond voor het grote werk; zijn netwerk is te klein", vervolgt de sportjournalist.

"Daarnaast werd getwijfeld of hij ervaren en gewiekst genoeg is om het harde onderhandelingsspel te voeren met (louche) zaakwaarnemers, voetballers en collega directeuren. Toen hij eind vorige week benaderd werd door zijn oude club Heracles, zei hij NAC vaarwel. Met de nummer zes van de eredivisie heeft Gilissen nu zijn gewenste promotie te pakken", aldus Blanco.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!