'Hij heeft veel ervaring met het inpassen van jeugdspelers''

NAC Breda heeft met Tom van den Abbeele de opvolger voor de vertrokken Hans Smulders gevonden. Van den Abbeele is nu nog technisch directeur bij Sint-Truiden en zal diezelfde functie gaan bekleden bij NAC Breda.

"Het aanstellen van een technisch directeur was voor ons een belangrijke prioriteit, aangezien het sportieve beleid bij een voetbalclub allesbepalend is", reageert interim-directeur Nicole Edelenbos op de officiële website van NAC Breda. "We zijn na een intensieve zoektocht uiteindelijk bij Tom uitgekomen en hebben een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken die we met hem hebben gevoerd."

NAC Breda sprak met de nodige mensen rondom Van den Abbeele om een goed beeld van de technisch directeur te krijgen. "Tom heeft een goede reputatie opgebouwd en een groot eigen netwerk. Hij heeft een goede kijk op spelers, direct een duidelijke visie voor de lange termijn en is een goed klankbord voor de technische staf", aldus Edelenbos.

"Dat hij veel ervaring heeft met het inpassen van jeugdspelers zien wij als een belangrijk pluspunt", vervolgt ze. "Wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn stevige persoonlijkheid op sportief vlak een nieuwe wind brengt binnen de club."

Lees meer:
0 reacties