NAC Breda wint ruim in oefenduel met Belgische Europa League-deelnemer ''Dan lijkt het alsof we niet willen, maar dat is het niet'' Zwak spelend NAC Breda onderuit op bezoek bij Almere City NAC-supporter Meijers duidelijk: ''De punten blijven in Almere'' Grasman: ''Word best verlegen van zoveel liefde van NAC-supporters''

Kritiek op beleid bij NAC Breda: ''Dat heeft uiteindelijk ook niet geholpen''

( 0 reacties)
Kritiek op beleid bij NAC Breda: ''Dat heeft uiteindelijk ook niet geholpen''

Degradatie kan goed zijn voor NAC Breda, dat denkt Milan van Dongen. De presentator van FOX Sports is van mening dat de Parel van het Zuiden vanaf onderaan opnieuw moet beginnen.

"Dat was een paar jaar geleden ook zo toen ze degradeerden, toen dacht je dat ze het nu lekker vanaf de grond konden opbouwen. Een goede visie neerzetten, een goed beleid en met een meerjarenplan het gaan doen", begint Van Dongen bij FC Groundhop. "Dat heeft uiteindelijk ook niet geholpen, omdat het gewoon te onrustig is met zoveel aandeelhouders die een mening hebben. Volgens mij zijn er meer dan 20 aandeelhouders die op een vergadering allemaal een mening kunnen geven en allemaal iets vinden van het beleid. Dat werkt natuurlijk niet. Ajax heeft ook aandeelhouders, maar dat gaat allemaal een stuk gestructureerder."

Van Dongen denkt niet dat NAC Breda zich nog gaat handhaven. "Zolang die mensen teveel directe invloed op het beleid kunnen uitoefenen schept dat geen goed klimaat voor een directie. Misschien helpt het dat als ze degraderen dat er dan rust komt. Dat ze het dan wel vanaf de grond opbouwen kunnen en weer een meerjarenplan kunnen opzetten. Misschien lukt het ook wel als ze in de Eredivisie blijven, al acht ik die kans niet heel groot."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 22 november 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›