Eisenga: ''Fundamenteel is er iets misgegaan bij NAC Breda''

( 0 reacties)
Eisenga: ''Fundamenteel is er iets misgegaan bij NAC Breda''

NAC Breda degradeerde zondag uit de Eredivisie. Voor algemeen directeur Luuc Eisenga wacht een moeilijke taak om de begroting terug te schroeven en zodoende ook spelers met dure doorlopende contracten te lozen.

"Lastig om er iets over te zeggen. Dat wordt van geval tot geval bekeken. Het is duidelijk dat hetgeen geprobeerd is, niet heeft gefunctioneerd", begint Eisenga tegenover BN De Stem. "Fundamenteel is er iets misgegaan. Er moet een elftal komen met jongens die graag voor NAC willen spelen en voor elkaar door het vuur gaan. Die alles doen om een betere profvoetballer te worden. We gaan heel goed screenen wie daar wel en wie niet bij past. Dus strijd, wilskracht en vol ervoor gaan. Zeker thuis, dat hebben we niet altijd laten zien. Tenminste, ik heb het niet altijd gezien."

Eisenga wil snel bouwen aan een nieuw elftal. "We hebben een herkenbaar elftal nodig, waar mensen voor naar het stadion komen. Met dit salarishuis mag je niet degraderen, iedereen is het daarover eens. NAC heeft een begroting en een salarishuis waarmee het in de eredivisie had moeten blijven. Dat dat niet is gebeurd, daar moeten we ons allemaal voor schamen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›