Autopartner Citroën van Beek langer verbonden aan NAC Breda

Citroën van Beek heeft het partnership met NAC Breda met vier jaar verlengd. Dat betekent dat de selectie van de Parel van het Zuiden tenminste tot medio 2024 in een auto van het Franse merk rijden. 

Citroën van Beek is sinds 2017 de autopartner van NAC Breda. Sander Mijnheimer, commercieel directeur van NAC Breda, is dan ook blij dat de autodealer langer aan de club verbonden blijft. "Citroën Van Beek is de afgelopen jaren een aangename partner gebleken, waarbij wij zowel de kwaliteit van rijden als de samenwerking als enorm prettig ervaren", opent Mijnheimer op de website van NAC Breda.

"Daarnaast is Citroën Van Beek altijd op zoek naar creatieve en unieke manieren om het partnership te activeren bij onze achterban", vervolgt de commercieel directeur. "Het is fantastisch om te zien dat onze overburen zich voor vier jaar langer verbinden aan NAC."

Ook Citroën van Beek is enthousiast over de nieuwe verbintenis.  "Na het abrupte einde van het voetbalseizoen zijn we verheugd en trots nu bekend te kunnen maken dat NAC en Citroën Van Beek aan elkaar verbonden blijven", aldus Edwin van Beek.

"We kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen drie seizoenen als autopartner, waarin gebleken is dat de kernwaarden van NAC – tegendraads, bourgondisch, saamhorig en zelfbewust – naadloos op elkaar aansluiten. We hopen op een voorspoedige start van de nieuwe competitie waarin we onze waardevolle samenwerking verder kunnen uitbouwen."

Lees meer:
0 reacties