'Ik kan veel zeggen over de scheidsrechter, maar bovenal maken wijzelf teveel fouten''

Verdediger Bart Meijers kreeg gisteravond in de slotfase de kans om NAC nog naar een gelijkspel te schieten, maar het mocht helaas niet zo zijn. 

Meijers was teleurgesteld over het optreden van de scheidsrechter, maar keek ook naar het optreden van zijn eigen ploeg. ''Ik kan veel gaan zeggen over de scheidsrechter, maar bovenal maken wijzelf teveel fouten. Door twee acties van Assaidi verliezen we hier vandaag. Hij zwierf veel op het veld en daar hadden we moeite mee. Eigenlijk mag je zo iemand niet vrij laten schieten. Misschien had ik moeten uitstappen, maar als één van ons zijn zone verlaat ontstaan er gaten omdat zij met twee spitsen spelen'', duidt Meijers.

Ook kijkt hij terug op de laatste tumultueuze minuten van het duel. ''Op het einde horen we een strafschop te krijgen na hands, maar krijgen we hem niet. In de slotfase krijg ikzelf nog een kans, maar moet ik hem beter inschieten. Er stond echter vijf man voor mijn neus en als centrale verdediger schrik je toch van zo'n kans. Het zat vanavond allemaal niet mee'', besluit de verdediger teleurgesteld.

 

Lees meer:
0 reacties