'Dan is het wel extra zuur en onverwachts dat je dan met lege handen staat''

NAC verloor gisteravond van FC Twente, ondanks dat het de betere ploeg was. Fabian Sporkslede reageert bij NAC TV op de nederlaag.

''Ik denk vooral dat we de eerste helft allemaal wel een goed gevoel hadden op het veld. We hadden redelijke controle. Het is jammer dat je dat niet kan uitdrukken in de score. Dan vallen in de tweede helft de doelpunten op een vervelend moment. Dat maakt het dan zeker een stuk moeilijker voetballen. Maar we hebben het zeker geprobeerd tot het einde'', begint Sporkslede.

''Deze nederlaag hadden we niet verwacht. Wij hadden tijdens de wedstrijd toch wel het gevoel dat wij de meeste kans hadden om te winnen. Dan is het wel extra zuur en onverwachts dat je dan met lege handen staat", aldus de verdediger.

Toch heeft hij wel vertrouwen in de toekomst. ''Ik denk wel dat de basis nu steeds beter zit. We spelen steeds meer met dezelfde opstelling en raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Maar er zijn toch nog te weinig hele kansen. We zullen door moeten bouwen op ons veldspel en zorgen dat het onze kant opvalt'', besluit hij duidelijk.

Lees meer:
0 reacties