Slagveer maanden uitgeschakeld na overtreding Bertrams

FC Twente kan lange tijd geen beroep doen op Luciano Slagveer. De vleugelaanvaller is maanden uitgeschakeld na de overtreding van Nigel Bertrams in de thuiswedstrijd van NAC Breda tegen de Tukkers.

Bertrams torpedeerde Slagveer dinsdagavond in de extra tijd van de degradatiekraker in het Rat Verlegh Stadion. Slagveer belandde hard op zijn schouder en moet nu een operatie ondergaan, zo meldt FC Twente. Slagveer is twee tot vier maanden uitgeschakeld.

Bertrams kreeg een directe rode kaart van scheidsrechter Siemen Mulder, die daarvoor een strafschop aan NAC Breda had moeten geven na hands van Stefan Thesker. Het is nog niet bekend hoeveel wedstrijden schorsing Bertrams krijgt. De sluitpost mist sowieso de komende uitwedstrijd tegen SC Heerenveen.

Luciano Slagveer is voor langere tijd uitgeschakeld. De gisteravond opgelopen blessure aan zijn rechterschouder gaat hem twee tot vier maanden aan de kant houden. #nactwe #FCTwente

Luciano, veel sterkte met je herstel! pic.twitter.com/7f4y2EHcxg

— FC Twente (@fctwente) December 13, 2017

???? | Luciano Slagveer staat twee tot vier maanden aan de kant met een schouderblessure nadat de aanvaller van FC Twente gisteren werd getorpedeerd door NAC-keeper Nigel Bertrams. #nactwehttps://t.co/Yx8ccTZwYD pic.twitter.com/0LwNj5Sero

— FOX Sports (@FOXSportsnl) December 13, 2017

Lees meer:
0 reacties