Homepage » Eerste elftal » ''Technisch directeur Hans Smulders neemt met Te Vrede en Sadiq een gok''

''Technisch directeur Hans Smulders neemt met Te Vrede en Sadiq een gok''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Technisch directeur Hans Smulders neemt met Te Vrede en Sadiq een gok''

NAC haalde in de winterstop een aantal spelers naar Breda, al is nog niet duidelijk wat deze aankopen op korte termijn voor NAC kunnen gaan betekenen. BN/De Stem maakte een analyse.

''Begin januari zei trainer Stijn Vreven dat winteraankopen de moeilijkste aankopen zijn, omdat het spelers zijn die weinig gespeeld hebben, op een zijspoor zitten of terugkomen van een blessure en niet wedstrijdfit zijn. Met die constatering heeft de trainer ontegenzeggelijk een punt. De reguliere competitie eindigt over amper drie maanden op 6 mei; veertien wedstrijden heeft NACom het vege lijf te redden'', begint de krant.

Ook de nieuwe spitsen zijn voorlopig vraagtekens. ''Wat kunnen de nieuwe spitsen Mitchell te Vrede en Umarr Sadiq in zo'n kort tijdsbestek betekenen voor een moeilijke scorend team dat bijna wanhopig schreeuwt om goals? Beiden zullen eerst (wedstrijd)fit moeten worden en zijn waarschijnlijk geen 'aankopen' die meteen het verschil maken'', gaat de analyse verder.

''De kilometerteller van Te Vrede staat dit seizoen op 194 minuten, die van Sadiq op 225 minuten. Te Vrede speelde vier maanden geleden voor het laatst een serieuze wedstrijd, Sadiq drie maanden geleden. Technisch directeur Smulders neemt met Te Vrede en Sadiq een gok, zoals hij dat een half jaar geleden ook deed met Mark Birighitti die het keepersprobleem niet oploste, maar juist vergrootte'', legt de krant ook een ander pijnpunt bloot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 2 Feb 2018 om 18:02
    Is en gewoon geen TD waardig Smulders. Weet totaal niet hoe je een elftal moet samenstellen. Had beter een goede keeper kunnen halen. de 3 keepers, Noppert, Bertrams en die Brigit kosten NAC nu al 10 punten . Hier blijft het niet bij. Kost je straks je kop = degradatie. Ook de schuld van Jelle, maakt ze niet beter en had voor een andere keeper moeten kiezen in begin van het seizoen. verder trainer één grote farce, hoe kun je nu in godsnaam (zeker) Vloet, Korte en Allouchi handhaven (vergeet er nog een paar)??? Op wat voor gronden?? Je hebt weinig keus zullen ze zeggen. Aan de TD om dit aan te vullen, maar ja, die kijkt alleen maar Youtube beelden.............