'Dat het dit seizoen allemaal met vallen en opstaan gaat, lijkt me duidelijk''

De keeperssoap is nog altijd gaande bij NAC, maar Jelle ten Rouwelaar hoopt dat daar snel een einde aan komt. Momenteel keept Mark Birighitti bij de club uit Breda, maar aankomend weekend keert Nigel Bertrams weer terug van zijn schorsing.

De vraag is dan: keert Bertrams terug onder de lat? De kritiek is niet mals en de vele wisselingen komt mede op het bordje van Ten Rouwelaar terecht. "Dit is voor niemand leuk. Voor hen niet, maar ook voor mij niet", zegt de keeperstrainer in gesprek met Voetbal International.

"We hebben met z’n allen wel geleerd van deze situatie, ik voorop. Voorafgaand aan dit seizoen hebben we met Andries en Nigel bewust gekozen voor twee jonge keepers, maar misschien hebben we onderschat wat de druk en het spelen van Eredivisie-voetbal met die jongens doet. En iedereen kan zien dat Mark niet altijd het vereiste niveau haalt, dat vindt hij zelf ook. Achteraf is het makkelijk roepen dat we anders hadden moeten handelen, maar dat het dit seizoen allemaal met vallen en opstaan gaat, lijkt me duidelijk", besluit Ten Rouwelaar.

Lees meer:
0 reacties