NAC doet goede zaken: ''Het was gewoon een heerlijk Avondje NAC''

NAC Breda heeft woensdagavond enorm uitgepakt tegen Heracles Almelo. In een kolkend Rat Verlegh Stadion werd met maar liefst 6-1 gewonnen door de Bredanaars.

"We hadden meegekregen dat Sparta en FC Twente verloren hadden. Niet dat dat wat uit mag maken, maar toch", laat Mounir El Allouchi weten aan BN/De Stem. "We voelden met zijn allen al wel dat het een speciaal avondje zou worden. Na Ajax hebben we niet eens een goede analyse gemaakt. De focus ging direct op Heracles."

"In het begin waren zij wat beter, maar wij stonden als een team. Het ging vandaag niet om één, twee of drie jongens. Ik kreeg een paar tikken. Vervelend, maar ook een teken dat ze me irritant vonden. En ik ben er nog", vervolgt El Allouchi.

Het was even wachten tot het écht een mooie avond werd. "Na de 3-1. Tot de 2-1 bleef het toch kiele, kiele. Na die fantastische 3-1 van Manu (Garcí­a) werd het echt onze avond. En na de 4-1 van mij helemaal. Daarna ging het hard."

Er was nog een opvallend moment waarbij Manu Garcia de bal van hem afpakte. "Ik wilde hem een klap geven. Maar serieus: iedereen wil op zo'n moment de bal. En eerlijk: hij lag op snelheid en kon hem beter meenemen. Wel lekker gecombineerd weer met hem vanavond."

"Het was gewoon een heerlijk Avondje NAC. Gewonnen, hele wedstrijd gespeeld, gescoord en een assist. Lekker man", besluit El Allouchi.

Lees meer:
0 reacties