Homepage » Eerste elftal » García wilde fans plezier geven voor 'La Semana Grande': ''De grote week''

García wilde fans plezier geven voor 'La Semana Grande': ''De grote week''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
García wilde fans plezier geven voor 'La Semana Grande': ''De grote week''

Manu García heeft eindelijk zijn eerste doelpunt in het shirt van NAC te pakken. Woensdagavond scoorde de Manchester City-huurling uit een prachtige solo in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo (6-1). 

"Eindelijk, eindelijk. Ik had dit echt nodig", zegt de 20-jarige middenvelder na afloop tegenover BN De Stem. "Laten we hopen dat dit het begin is van meer. Ik heb de goal teruggezien. Kon me niet herinneren dat ik zoveel tegenstanders passeerde. Ik weet alleen dat ik een gaatje zag en in een split second besloot dat de bal daar moest komen. Dit is voor iedereen een avond om blij van te worden."

García geniet van zijn seizoen in dienst van de Eredivisieclub. "Bij Manchester City is alles vanzelfsprekend groter en luxer, toch kan ik me goed verbeelden wat deze club betekent voor Breda. Ik ben opgegroeid bij Sporting Gijón, dat valt te vergelijken met NAC."

De siervolle voetballer weet dat de overwinning op Heracles op het juiste moment is gekomen, nu het carnaval voor de deur staat. "La Semana Grande, noemen we dat in Spanje: de grote week. Als team wilden we de supporters een goede reden geven om met een positief gevoel aan carnaval te beginnen. Denk je dat het gelukt is?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!