Homepage » Eerste elftal » Vreven gaat in op keeperskwestie: ''Ik maak de keuze naar eer en geweten''

Vreven gaat in op keeperskwestie: ''Ik maak de keuze naar eer en geweten''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Vreven gaat in op keeperskwestie: ''Ik maak de keuze naar eer en geweten''

Nigel Bertrams is komende zondag weer beschikbaar voor NAC Breda. De doelman keert terug van een schorsing, en dus is de grote vraag: gaat hij keepen tegen Excelsior? De laatste maanden wordt het doel verdedigt door Mark Birighitti. 

"Mark heeft woensdag bewezen dat hij een degelijke match kan spelen en Nigel heeft dat al gedaan voor zijn schorsing", zegt Vreven over de keeperskwestie tegenover Omroep Brabant. "Ik maak de keuze naar eer en geweten en in mijn hoofd heb ik die al gemaakt. Ik ga die niet vertellen, want de tegenstander zal daar ook rekening mee houden."

Vreven leeft met een goed gevoel toe naar de wedstrijd tegen Excelsior, nadat NAC afgelopen donderdagavond met 6-1 te sterk was voor Heracles Almelo. "Ik heb opnieuw tegen mijn spelers gezegd dat dit geen normale uitslag is in een Eredivisieduel. Het was wel een overwinning die we nodig hadden en waar we op kunnen bouwen, want we willen en moeten mee."

Wel blijft de Belg nuchter: "Wij moeten er zondag opnieuw staan", vervolgt hij. "Na afloop geniet je wel, maar daarna denk je al heel snel hoe we Excelsior zondag kunnen pakken. Er is nu nog feestvreugde of polonaise. In die situatie zitten we nog niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!