Homepage » Eerste elftal » Stijn 'Seagal' Vreven: ''Ik denk dat het algemeen bekend is dat ik wel een beetje kan knokken''

Stijn 'Seagal' Vreven: ''Ik denk dat het algemeen bekend is dat ik wel een beetje kan knokken''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Stijn 'Seagal' Vreven: ''Ik denk dat het algemeen bekend is dat ik wel een beetje kan knokken''

Stijn Vreven en de Amerikaanse acteur Steven Seagal hebben qua uiterlijk veel gemeen. Voetbal Inside-verslaggever Simon Zijlemans informeerde de NAC-trainer over de gelijkenissen tussen de twee, maar Vreven wist daar al lang vanaf.

"Ik heb vroeger zelfs heel veel mails, brieven en foto's gekregen met de vergelijking. Dat is echt waar", vertelt hij tegenover Voetbal Inside. "Ik moet wel toegeven dat er enige gelijkenis tussen ons is." Zijlemans ziet in de twee zelfs een tweeling. "Dat hoeft ook niet positief te zijn. Het kunnen ook twee lelijke tweelingbroers zijn", reageert Vreven lachend. "Er zullen vast wel enige gelijkenissen tussen ons zijn, maar ik wordt er niet warm of koud van."

Wat betreft de gelijkenissen tussen Seagal en Vreven houdt het bij het uiterlijk op. Zowel de acteur als de trainer staan bekend als ware vechtersbazen. "Ik denk dat het algemeen bekend is dat ik wel een beetje kan knokken", zegt Vreven, die niet denkt dat hij de Seagal in een gevecht zou verslaan. "Dan zal hij waarschijnlijk winnen, want ik ben veel te lief naast het veld. Ik ben alleen een vechter op het voetbalveld. Ik heb als trainer en speler altijd een doel gehad. Dat is wedstrijden winnen en in mijn hoofd kan dat op veel manieren en is daar veel voor geoorloofd."

NAC-spelers El Allouchi en Sporkslede verwachten dat Vreven als overwinnaar uit de strijd tussen trainer en acteur zou komen. "Dat is hun geval ook heel verstandig om te zeggen", lacht Vreven.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!