Homepage » Eerste elftal » Vreven nuchter na monsterzege: ''De uitslag is overdreven en onrealistisch''

Vreven nuchter na monsterzege: ''De uitslag is overdreven en onrealistisch''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Vreven nuchter na monsterzege: ''De uitslag is overdreven en onrealistisch''

NAC Breda trakteerde zijn supporters kort voor carnaval op een ware galavoorstelling door Heracles Almelo met 6-1 te verslaan. Stijn Vreven blijft echter nuchter na de ruime overwinning. De hoofdcoach beseft dat er komende zondag opnieuw een belangrijke wedstrijd op het programma staat.

"We hebben niet gefeest, ik in ieder geval niet", zegt Vreven na afloop tegenover Voetbal Inside. "Ik hoop dat ze dan maar innerlijk hebben gefeest en blij zijn, maar we hebben over een paar dagen nog een belangrijke wedstrijd. Dus het moment om te feesten was nog niet daar." 

"Als ze zondag winnen dan hebben ze wel een reden om het eventjes te vieren tijdens carnaval. Dat mag niet langer dan een dag zijn", vervolgt Vreven, die niet van een 'vernedering' wou spreken wat betreft de 6-1 zege op Heracles.

"Ik vond het niet vernederen", aldus Vreven. "De uitslag is overdreven en onrealistisch voor ons als promovendus. De wedstrijd was heel lang in balans. De wedstrijd werd bepaald door momentopnames. Wij hebben onze momenten gepakt en Heracles niet. Het niveauverschil is echter nihil."

Vreven is blij dat hij het publiek na lange tijd weer eens wat heeft kunnen bieden. "De supporters zullen wel genoten hebben. Het is leuk om de supporters iets terug te geven. Dat was te lang geleden. We hebben een seizoen van up's en down's gehad. Daar schaam je wel een beetje voor. Dit seizoen is tot nu toe een mix van gevoelens. Laten we hopen dat we ons aan het einde kunnen handhaven."

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!