Homepage » Eerste elftal » Vreven looft spits: ''Mitchell is meer een vechter en een knokker''

Vreven looft spits: ''Mitchell is meer een vechter en een knokker''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Vreven looft spits: ''Mitchell is meer een vechter en een knokker''

NAC Breda neemt het morgenmiddag op tegen Excelsior. De ploeg van trainer Stijn Vreven gaat met een bijna compleet fitte selectie naar Rotterdam toe, want alleen Arno Verschueren is geschorst. 

Hoewel Verschueren ontbreekt, keert er ook een speler bij NAC terug in de selectie. Bart Meijers zit er weer bij, maar hij hoeft niet te rekenen op een basisplaats. ''In de rust van Ajax was ik heel boos op hem. Ik vond dat hij ongeïnteresseerd en onscherp was. In de tweede helft speelde hij fantastisch'', vertelt Vreven aan BN de Stem. ''Blijkbaar heeft hij het nodig om neus aan neus te staan met de trainer voordat hij beseft dat hij in de Arena staat te voetballen. Hij blijft erg wisselvallig in zijn prestaties."

De trainer was niet alleen maar negatief over zijn ploeg, want hij zag in de wedstrijd tegen Heracles Almelo een geweldig spitsenduo. ''In deze rol komt Thierry van de rechterkant. Hij voelt zich daar beter, zegt hijzelf. Hij is bevrijd en heeft minder verantwoordelijkheid, omdat hij niet meer twee centrale verdedigers moet bezighouden en continu in een één tegen één-situatie staat. Mitchell is meer een vechter en een knokker. Iemand met wie je de oorlog aan kan gaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!