Homepage » Eerste elftal » Begrip voor Bertrams: ''Ik heb zelf ook dingen gedaan die ik daarna nooit meer deed''

Begrip voor Bertrams: ''Ik heb zelf ook dingen gedaan die ik daarna nooit meer deed''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Begrip voor Bertrams: ''Ik heb zelf ook dingen gedaan die ik daarna nooit meer deed''

Nigel Bertrams stond afgelopen zondag voor het eerst sinds zijn lange schorsing weer onder de lat voor NAC. Hij hield gelijk de nul bij zijn terugkeer. Toch komt hij uit een lastige periode.

''Ik mocht in die tijd nog geen oefenwedstrijd spelen", begint hij in gesprek met BN/De Stem. ''Jelle (Ten Rouwelaar, red.) gaf daarom aan dat ik op de training ieder partijtje of elf tegen elf-spel moest benaderen als een wedstrijd. Blijven bewegen en blijven coachen."

Ten Rouwelaar besloot niet veel anders te doen dan normaal met Bertrams. ''Gewoon vasthouden aan het plan dat er al lag. Voor al onze keepers hebben we een individueel plan. Bij Nigel hebben we alleen maar de intensiteit opgevoerd om zo nog iets fitter en scherper te maken. Het programma liet dat nu toe'', aldus keeperstrainer Ten Rouwelaar.

Ten Rouwelaar hoopt dat Bertrams niet weer de fout ingaat. ''Het is beelden terugkijken, beseffen dat je een fout hebt gemaakt en er een streep onder zetten. Als dit (het onderuit halen van een doorgebroken speler, red.) nog een keer gebeurt, dan laat hij hem lopen als de wedstrijd al gespeeld is. Dat hij het nu niet deed, is normaal voor een onervaren keeper. Ik heb zelf ook dingen gedaan die ik daarna nooit meer deed'', besluit Ten Rouwelaar.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!