Homepage » Eerste elftal » ''NAC heeft het voordeel dat zij nog zes duels in eigen stadion mogen spelen''

''NAC heeft het voordeel dat zij nog zes duels in eigen stadion mogen spelen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''NAC heeft het voordeel dat zij nog zes duels in eigen stadion mogen spelen''

NAC moet dit seizoen vrezen voor degradatie. De club staat momenteel slechts drie punte voor op een play-off plek voor degradatie. Het Brabants Dagblad maakte een analyse van de degradatiekandidaten.

''Zes ploegen - FC Groningen moet nu toch ook tot de negatieve kanshebbers worden gerekend, gaan uitmaken wie rechtstreeks degradeert en welke twee het vege lijf moeten zien te redden in de tombola van de play-offs. De afgelopen vijf jaar gingen zeven van de tien eredivisieploegen in die play-offs ten onder en degradeerden naar de Jupiler League'', begint de krant.

''Als we de restprogramma's van de 'bottom six' bekijken, hebben NAC en Roda JC het voordeel ten opzichte van de andere vier dat zij nog zes van hun elf duels in eigen stadion mogen spelen. Allemaal hebben ze nog drie keer een duel met een van de andere degradatiekandidaten voor de boeg, behalve NAC, dat alle andere vijf 'lotgenoten' nog gaat ontmoeten. Willem II krijgt Roda JC nog op bezoek en moet nog naar FC Twente en NAC toe.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!