Te Vrede ruikt kansen tegen FC Groningen: ''Het is heel rommelig daar''

NAC Breda versterkte zich in de winterstop met Mitchell te Vrede. De Nederlandse aanvaller kwam transfervrij over en kan in zijn eerste wedstrijden voor de Bredanaren louter op positieve kritieken rekenen.

"Dat is waarom ik hier ben gekomen", geeft Te Vrede tegenover NAC TV aan. "Ik wil mijn steentje bijdragen door hard te werken en ook door meters te maken. Daar ben ik niet vies van, ook al is het voor anderen. Het is fijn als je medespelers dat inzien." De spits hoopt met NAC de weg naar boven in te slaan. "Ik denk dat het alleen maar beter kan, zeker gezien onze voetballende kwaliteiten. Als er meer vastigheid in komt, dan denk ik dat we heel gevaarlijk kunnen worden."

NAC Breda neemt het vrijdagavond op tegen FC Groningen. Het treffen met de Groningers is een belangrijk duel in het rechterrijtje van de Eredivisie. "Er ligt druk op, maar ook zeker voor hun. Het is heel rommelig daar en er gebeurt veel. Het is voor ons een hele goede mogelijkheid om punten te pakken", denkt Te Vrede, die zich niet te veel op de tegenstander wil focussen. "Ik denk dat wij vooral naar ons zelf moeten kijken. Iedereen moet scherp zijn. Er mogen geen mindere spelers tussen zitten die hun dag niet hebben. Werklust zal ook heel belangrijk zijn. We moeten honderd procent fit zijn en dan zal het goed komen."

De manier waarop NAC tegen FC Groningen een resultaat behaalt, interesseert Te Vrede dan ook weinig. "Als een team moeten we de wedstrijd ingaan. Het maakt niet uit hoe je hem wint. Als we de drie punten pakken, ben ik allang blij", besluit de aanvaller.

 

Lees meer:
0 reacties