Homepage » Eerste elftal » ''Ik zou als speler niet veel respect hebben voor een trainer die elke week zo'n toneelstukje opvoert''

''Ik zou als speler niet veel respect hebben voor een trainer die elke week zo'n toneelstukje opvoert''

( 1 reacties)
''Ik zou als speler niet veel respect hebben voor een trainer die elke week zo'n toneelstukje opvoert''

Stijn Vreven werd afgelopen weekend tegen Feyenoord voor de derde keer dit seizoen weggestuurd door de scheidsrechter. De NAC-trainer schoot uit zijn slof nadat zijn ploeg in de beginfase van het duel geen penalty kreeg toegewezen door scheidsrechter Bas Nijhuis. 

Derksen is het wel eens met de beslissing van de scheidsrechter om Vreven naar de tribune te sturen. ''Hij is volledig terecht weggestuurd, al heeft hij niks onbehoorlijks gezegd", geeft Derksen zijn mening aan tafel bij Voetbal Inside. "Met zijn lichaamstaal gaf hij duidelijk aan dat hij het niet eens was met de scheidsrechter. Als je toegeeft aan deze gek, dan moet je straks alle clowns in de stadions toelaten. Een trainer heeft een voorbeeldfunctie, maar hij naait de hele boel op. Hij beïnvloedt de sfeer in het hele stadion met dit dwaze gedrag."

"Hij is een recidivist", vervolgt Derksen. "NAC wist wat ze binnenhaalden met hem, want hij was bij FC Utrecht als speler ook zo gek als een cent. Het is best vermakelijk, want het is een beetje een comedian. Maar als bestuur moet je dit ook maar willen. Het is voor één keer wel leuk om het Avondje NAC wat kleur te geven, maar nu is het elke wedstrijd hetzelfde theater. Hij heeft nooit schuld en het ligt altijd aan iedereen. Ik zou als speler niet veel respect hebben voor een trainer die dit toneelstukje elke keer weer opvoert."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Mar 2018 om 20:23
    Gijp zag er ook een terechte strafschop in! Dan is het toch volstrekt logisch als je je als trainer zo uit tegen een onrechtvaardige beslissing. Nijhuis stond gewoon verkeerd bij die actie. En die Derksen is wat mij betreft zelf een comediant, die wekelijks z’n act opvoerd en zijn meningen altijd als “waar” verkondigt!