NAC Breda krijgt goed nieuws uit ziekenboeg: Vloet en El Allouchi weer beschikbaar

NAC-trainer Stijn Vreven kan in komende wedstrijd tegen ADO Den Haag weer beschikken over Rai Vloet en Mounir El Allouchi. Dat laat BN De Stem weten.

El Allouchi sluit aan nadat hij last had van een stijve hamstring. Door die klachten liet hij de wedstrijd tegen Feyenoord schieten. Vreven staat voor een moeilijke beslissing. De spits Thierry Ambrose is clubtopscorer van NAC en speelt op de plek van de El Allouchi. Daarop volgend speelde Paolo Fernandes aan de rechterflank. El Allouchi was al zeer belangrijk voor. Hij scoorde al 2 keer en was 3 keer de aangever.

Rai Vloet is ook weer terug. Hij komt terug van een schorsing nadat hij zijn vijfde gele kaart pakte. Het lijkt dat Mitchell te Vrede de wedstrijd van komende weekend tegen ADO Den Haag gaat missen. Zijn plaats wordt waarschijnlijk overgenomen door Umar, die tegen Feyenoord nog een penalty versierde en zelf verzilverde, waardoor NAC de wedstrijd tegen Feyenoord won.

Lucas Schoofs en Olivier Rommens komen dit seizoen niet meer in actie. Schoofs heeft een enkelblessure, terwijl Rommens nog revalideert van een afgescheurde kruisband.

Lees meer:
0 reacties